Download Lagu Dangdut Koplo Elsa Safira Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu

By On Selasa, Desember 13th, 2016

Lagu dangdut koplo bersama NEW PALLAPA dengan judul Bojo Ketikung dinyanyikan oleh Elsa Safira memang membuat kita langsung bergoyang. Dengan suara yang khas, Elsa Safia membawa kita terbuai dengan alunan nada yang semakin lama digeber untuk digoyang.

Download Lagu Dangdut Koplo Elsa Safira Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu

Download Lagu Dangdut Koplo Elsa Safira Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu

Nama Artis | Penyanyi | Band : Elsa Safira
Judul Lagu : Bojo Ketikung
Album : Lagu Baru Gratis
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Elsa Safira Bojo Ketikung

“Jangan opo? jangan kangkung
“Tempe opo? tempe koro
“Ngopo kok bingung? wedi ditikung
“Popo po ora? ora popo bro
“Iyo ta?..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Hey kowe koncoku,
Sing jarene csku,
Nanging nyatane neng mburi,
Kok kowe koyo pabu,
Mbribik nikung nyiak,
Bojone konco dewe,
Ora mikir koncone,
Tumindak sak penak’e,

Paiten cangkem lunyu,
Kau merebut pacarku,
Tusuk dari belakang,
Ah mana kutahu,
Seakan kau arjuna,
Padahal engkau keju,
Ra nganggo sopan santun,
Kau dustai diriku,

Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Aku kurang opo,
Kok kowe iso tego,
Opo ono salahku,
Terus kowe nikung aku,
Opo butuh ajarno,
Kok kowe kudu lilo,
Ngrasakno tumindakmu,
Sing ngrugekke awakku,

Pancen kowe konyol,
Neng utekmu kok protol,
Pendhak dinane awak’e,
Bojoku tok gondhol,
Tak bisa aku pendam,
Mana sanggup bertahan,
Neng ngarep kok apik’an,
Neng mburi kok bajingan,

Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Yo wis sak karepmu,
Nek ngene ki caramu,
Yen iki wis dalane,
Aku mung ikhlas wae,
Kowe mung tak bedani,
Kok watakmu kemlinthi,
Pacar teman sendiri,
Kau anggap permaisuri,

Gek ndang rumat kono,
Gek ndang untal kono,
Mugo iso seneng,
Awet tekan tuwo,
Sakjane aku ngguyu,
Mikirke tumindakmu,
Kok kowe nggragas banget,
Ngopeni turahanku,

Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Lagu ini memang sudah sering dinyanyikan dengan berbagai versi dan salah satu versi yang dibawakan oleh Elsa Safira memang patut didengarkan. Lagu ini menceritakan kisah seorang wanita yang merasa kecewa karena dikhianati oleh temannya sendiri. Karena temannya telah merebut kekasih hatinya, selain itu pacarnya malah memilih temannya sehingga bukan lagi marah yang dia ungkapkan di lirik ini melainkan kekecewaan besar untuk mengungkapkan perasaan yang ingin diluapkan.

Download Lagu Dangdut Koplo Elsa Safira Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu

Download Lagu Dangdut Koplo Elsa Safira Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu | 4.5