web log free Download Lagu Dangdut Koplo Via Vallen Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu - Lagu Baru Gratis

Download Lagu Dangdut Koplo Via Vallen Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu

By On Saturday, December 17th, 2016

Kali ini Lagu Bojo Ketikung dinyanyikan oleh Via Vallen dengan versinya sendiri. Walaupun dengan berbagai versi, namun dengan sentuhan penyanyi dengan ciri khas serak-serak basah mampu membuat kita bergoyang.

Lagu yang menceritakan tentang kisah seorang wanita yang mempunyai pacar dan direbut oleh temannya sendiri. Alhasil, dia pun kecewa dan meluapkan nya dalam bentuk sebuah lagu. Hubungan keduanya pun menjadi berantakan, begitu juga dengan kekasih nya yang akhirnya untuk memilih untuk putus.

Download Lagu Dangdut Koplo Via Vallen Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu

Download Lagu Dangdut Koplo Via Vallen Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu

Nama Artis | Penyanyi | Band : Via Vallen
Judul Lagu : Bojo Ketikung
Album : Sera
Genre : Dangdut
Ukuran File Lagu :  5.04 MB
Format Lagu : Mp3

Lirik Lagu Via Vallen Bojo Ketikung

“Jangan opo? jangan kangkung
“Tempe opo? tempe koro
“Ngopo kok bingung? wedi ditikung
“Popo po ora? ora popo bro
“Iyo ta?..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Hey kowe koncoku,
Sing jarene csku,
Nanging nyatane neng mburi,
Kok kowe koyo pabu,
Mbribik nikung nyiak,
Bojone konco dewe,
Ora mikir koncone,
Tumindak sak penak’e,

Paiten cangkem lunyu,
Kau merebut pacarku,
Tusuk dari belakang,
Ah mana kutahu,
Seakan kau arjuna,
Padahal engkau keju,
Ra nganggo sopan santun,
Kau dustai diriku,

Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Aku kurang opo,
Kok kowe iso tego,
Opo ono salahku,
Terus kowe nikung aku,
Opo butuh ajarno,
Kok kowe kudu lilo,
Ngrasakno tumindakmu,
Sing ngrugekke awakku,

Pancen kowe konyol,
Neng utekmu kok protol,
Pendhak dinane awak’e,
Bojoku tok gondhol,
Tak bisa aku pendam,
Mana sanggup bertahan,
Neng ngarep kok apik’an,
Neng mburi kok bajingan,

Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Yo wis sak karepmu,
Nek ngene ki caramu,
Yen iki wis dalane,
Aku mung ikhlas wae,
Kowe mung tak bedani,
Kok watakmu kemlinthi,
Pacar teman sendiri,
Kau anggap permaisuri,

Gek ndang rumat kono,
Gek ndang untal kono,
Mugo iso seneng,
Awet tekan tuwo,
Sakjane aku ngguyu,
Mikirke tumindakmu,
Kok kowe nggragas banget,
Ngopeni turahanku,

Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Download Lagu Dangdut Koplo Via Vallen Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu

Download

download lagu via valen bojoku ketikung download lagu bojoku ketikung via vallen download lagu via vallen bojoku ketikung lirik lagu bojo ketikung via vallen lirik lagu bojo ketikung lirik lagu bojoku ketikung via vallen download lagu via vallen bojoku ketikung mp3 via vallen sleding tekel download lagu sleding tekel via vallen download lagu via vallen konco kentel bojoku ketikung via valen lagu via valen bojoku ketikung via vallen konco kentel bojo ketikung via valen download lagu aku ra nyongko kowe tego karo konco download lagu tego karo konco via valen bojoku ketikung via valen bojoku ketikung mp3 download lagu aku ra nyongko koe tego karo konco lirik bojo ketikung via vallen lagu bojo ketikung via vallen bojo ketikung mp3 lagu bojoku ketikung via vallen download lagu konco kentel via vallen via vallen bojoku ketikung mp3 download lagu koplo konco kentel via valen Lagu nikung bojo download lagu jarene konco kentel download via vallen bojo ketikung nikung bojone konco dewe mp3 
Download Lagu Dangdut Koplo Via Vallen Bojo Ketikung Mp3 dan Lirik Lagu | 4.5